Senior

Ja. Ja erkänner. När jag hör ungdomar på gatan som pratar högt efter mörkrets infall spetsar jag öronen och glor lite diskret i fönstrena. När klockan närmar sig 21:oo gäspar vi ikapp i soffan och längtar efter sängen. Om någon sms:ar eller ringer efter samma klockslag får vi nästan hjärtinfarkt av förvånelse och utropar med hög viskröst: "Vem fa-an hör av sig så här sent?". Ja. Vi är väl lite av seniorer. Unga seniorer. Idag åt vi en riktig stek till söndagslunch dessutom, som hade fått långköras i ugnen i flera timmar, true story. Vi petar tänderna efter frukost. Vi läser Västeråsaren till morgonkaffet, som vi inmundigar innan solens ens har gått upp and we love it! Jag är egentligen en nattuggla och älskar att sova om morgonen, men min kroppsklocka har varvat om och jag får lite lätt panik om det är för ljust ute när jag vaknar. Dagen går, tiden går och man vill utnyttja tiden man har, tillsammans. Speciellt om det är helg. Speciellt som man inte bara är två längre. Jag vet inte, kanske är svårt att förstå om man inte är i småbarnsåren själv. Jag tycker det är lite mysigt att vara tant. Iallafall just nu.
Dagens | | 3 kommentarer |

Ligament som en kärring

Idag är det söndag, verkar som helgen aldrig riktigt tar slut. Vi tog våran nykrockade bil (ja, du läste rätt) och åkte till Hälla för att spana gravidkläder och vinterskor. Jag höll precis på att ge upp, lägga armarna i kors och släppa fram de där tårarna som brände bakom ögonlocken när vi kom in på H&M. Där fanns massor! Jag blev så lycklig. Provade tio-tolv plagg och kom hem med tights, mjukisbyxor, en snyggkofta, en vanlig tråktröja och jeans! Kanske får man se normal ut denna graviditet, kanske! In en snabbis på IKEA för att plocka hem en madrass till våran säng, som nu börjar sjunga på sista versen känns det som. Varken jag eller Jimmy är några lättviktare så sängen börjar bli sjukt obekväm att sova i. Jag har ont i kroppen när jag vaknar och Jimmy har ont i huvudet eller nacken. Men istället för att köpa en helt ny komplett säng (som man typ gör en gång i livet) så köpte vi en tjock polyetenmadrass som vi kan ha mellan botten och bäddmadrassen. Jag har feta förhoppningar!

Nu får vi snart kalasgäster, vet inte om de kommit ihåg att ställa tillbaka klockan eller ej, men jag byter om till mina snyggkläder iallafall. Jaaa det kommer bilder sen.
Dagens | | Kommentera |

Ghost World

Fastnade framför denna underbara film sent igårkväll. Orkade verkligen inte se den, men kunde heller inte slita mig. Så, jag kollade klart. Resten av familjen sov. Minns att jag såg denna ganska snart efter att den kommit ut, kanske 2002. Jag tyckte nog Thora Birch och Scarlett Johansen var de grymmaste brudarna ever. Minns att jag letade rätt på serien också och tyckte jag var true som läst den också.

Foto | | 2 kommentarer |
Upp