Värsta!

Hade nyss en nära döden upplevelse.

Skulle ta bort fästingar på Shiro (som den duktiga djurägare jag är) och hade pincetten redo och allting. DET VAR BARA DET ATT FÄSTINGARNA HADE FÖRPUPPAT SIG TILL MÖRDARBÖLDER! Fy f*n! Jag har aldrig i hela mitt liv sett en sådan stor fästing. Jag skrek rakt ut och katten försvann. Kunde. Inte. Görat.Alice, om du kommer hit i helgen får du göra ett stopp här.
Föräldraskap | | 4 kommentarer |

Nyhandlat

 


Jag trodde att pojkarna hade sina sommarkläder klara, men det hade dom såklart inte. Så det var bara att börja leta. Tyvärr gillar jag inte riktigt HM's utbud. Och Lindex och Kappahl i all ära, men det blir dyrt om man behöver en del. Vi åkte till Barnshopen i Västerås och handlade begagnat istället! De hade hur mycket fina märkeskläder som helst, till superpriser! Ilon fick två par shorts och tre tshirts. Dante fick två tshirts. Bäst av allt var nog skoköpen. Jimmy köpte nya tennisskor förra månaden till Dante i märket Pax, men kardborren slutade att fungera och de kostade ändå 350:-. Riktigt dåligt. Nu fick han ett par Eccotennisskor med dragsko (smart!) som var tunna och luftiga. Och även ett par sandaler med sluten tå i märket Vincent. Ilon fick sandaler med sluten tå i märket Rådis. Hur bra som helst! Allt för 640:- Slå det om du kan!
Shopping och Ekonomi | | Kommentera |

Where I have lived before

Ställen jag bott på:

Oj. Den här blir lång! Ja, som nämnt tidigare så började jag mitt liv i Västerås, på Hökåsen tror jag, radhus/bottenplanslägenhet. Men eftersom pappa repade tre kvällar i veckan och mamma hade vävkurser och all deras släkt och vänner bodde i Hallsta, så flyttade vi snart dit. Då bodde vi på Fasanvägen i en lägenhet (correct me if I'm wrong). Sen var dags för hus! Pappas morfars egna bygge, Barnängsatan 21. Där bodde vi flott (Arga Snickaren skulle gett mina föräldrar spöstraff sju gånger om) tills det var dags för separationen. Mamma fick en tokfräsch lägenhet i Nibble som jag, Lars och Alice hängde med till. Pappa sålde huset och flyttade till en lägenhet i Mölntorp. Mamma tröttnade på Nibble och flyttade till Olbergavägen. Jag flyttade till pappa, som då flyttade ihop med sin nya tjej i hennes lägenhet i Äppelbo, Strömsholm. Jag bytte skola till Strömsholm. Mamma flyttade till Torsvägen. Pappa och Annlouise (och jag då) flyttade till ett nybyggt radhus några hundra meter bort från Äppelbo, Linnévägen. Mamma flyttade till Lövboåsvägen. Jag flyttade tillbaka till mamma och pappa och Annlouise flyttade till hus i Herrskogen, Hästskovägen. Mamma och Ole köpte hus i Näs, Frössvivägen. Jag pendlade emellan. Jag började gymnasiet, flyttade till Fagersta, Ringvägen med Alina. Jag flyttade till min dåvarande kille, Bofinkvägen. Jag flyttade hem igen. Flyttade till Örebro, Enrisvägen, gick konstskolan. Flyttade hem till Jimmy, Nibblegatan. Vi köpte hus på Snevringevägen. Phew! Hur många flyttar blev det? SJUTTON.
Utmaningar | | Kommentera |
Upp