De sista bilderna innan olyckan

 
Roller derby | | Kommentera |

Julstämning

 
Snart har vi stämning.
Snart är vi förbi sjukdomar och saker som står ofärdiga.
 
Just nu rockar barnen en fruktansvärd hosta på kvällstid, men den blir bättre var dag. Idag kommer brorsan och hjälper mig göra julgodis. Det blir gött. Jimmy är äntligen pigg igen och har städat idag, superskönt med städat hem. Då mår jag som bäst! Igår kom Josefin och vi gjorde lussebullar, Dante skapade riktiga konstverk. På tal om konst så går det faktiskt bättre än jag trodde att rita! Har ingen styrsel i överarmen än, men hand och underarm börjar bli bra!
Dagens | | Kommentera |

Sjukskriven

 
Så jag hade fått mina hopes up, en riktigt bra sjukgymnast tepade upp mitt onda knä, min spruckna hand och gav sig attan på att fixa ett allsidigt rehabprogram för alla mina åkommor.
Peppad för match, uppvärmd och taggad. Danska Kick Ass Cuties vs Västerås Roller Derby, nu på vår hemmaplan.
Jag hann spela fem jams innan det hände.
Deras jammer tog sig genom packet, jag kom upp jämsides, hon var på yttern, jag satsade för att hitta ut henne, hårt, för hon var stor och stark. Hon såg att jag kom, parerade och det var som att springa in i en vägg....
Nyckelbenet gick av.
Vidrig smärta, försökte kyla ner axeln men det gjorde så jäkla ont!
Och jag var så arg och besviken på att inte kunna spela mer. Så. Arg.
Mamma kom efter matchen och vi åkte till akuten. Där konstaterades det att det var av och det blev sjukskrivning i tio veckor.
TIO JÄKLA VECKOR!!
 
Har nu haft den förhoppningsvis värsta natten av dem alla, paniken av all smärta gjorde mig förvirrad. Det var hemskt! Har även fått ett första träningsprogram av en annan sjukgymnast som jag ska göra fram till januari. Mitt i allt detta hade Jimmy och Dante magsjuka/maginfluensa. Som tur var det en mild variant, men ändå. Nu har pojkarna världens hosta istället. Jag kan numer klä mig själv, men duscha kräver assistans, som mycket annat. Jimmy har det tufft med andra ord. 
 
Jag skulle lätt kunna deppa ner mig, absolut. Har tyckt synd om mig själv. Hela hösten har varit kantad med kroppsliga problem. Urinvägsinfektion, skador, cykelvurpa, bäckenproblem och nu benbrott. Jag skulle ha min bästa säsong. Nu får jag se till att använda tiden på bästa sätt och köra stenhård rehab så jag inte tappar alltför mycket muskler. Förhoppningsvis är jag tillbaka snabbare än beräknat, trägen vinner, eller hur är det?
 
Tack för all omtanke, blommor och presenter! Alla som hört av sig och alla som hjälper till.
Det betyder jättemycket.
KÄRLEK
 
Roller derby | | 2 kommentarer |
Upp