Ilon 4 år!

                                                        
 
 
 
 
 
Igår blev våran solstråle 4 år. 
 
Allan Ilon Larsson
 
Han är en riktig glädjespridare. Älskar närhet och ömhet. Tycker väldigt mycket om att vara lillebror och ser upp till sin storebror som varje dag lär honom nya saker. Ilon skojar, sjunger, berättar och dansar. Han har inga problem med att bjuda på sig själv.
 
Språket släppte verkligen efter förra födelsedagen. Han pratar rent nu och är väldigt nöjd över det. Motoriken tränar han på simskolan, han älskar att bada! Han cyklar gärna och är ute och leker.
 
Nytt för i år är intresset för bokstäver och skriva. Ilon är annars en äkta konstnär som ger sig hän till sina konstverk. Här hemma målar han med akryl och är mäkta nöjd över sina alster. Men han har även snappat upp vad bokstäverna i hans namn heter och hur man skriver sitt namn. Han har koll på Dante, mamma och pappa också. Riktigt roligt! Han räknar upp till 12 utan att hoppa över någon siffra, men kan räkna baklänges ner från tio.
Klockan är också ett nytt intresse och han kan faktiskt några klockslag.
 
Ilon tycker annars det är roligt att leka. Han besitter en enorm fantasi som han använder till allt. Han gillar att läsa, sitta nära, leka med sin docka, ta hand om andra småbarn, pyssla och spela spel. Även tv-spel.
 
Den dramatiska delen av hans person är något nedtonad i år, men märks fortfarande tydligt varje dag. En underbar kille, Ilon.
 
 
Dagens | |
Upp