Sjukskriven

Så krämporna blir bara fler och fler. Har någon nerv som går genom vänster revben ut genom ryggen som gör ont om jag suttit för länge. När den slår till släpper den inte, inte ens om jag ligger ner....
Har fått restless legs sista veckan. Sjukt irriterande och jobbigt. Har dock fått massa bra tips jag ska testa nu, så jag känner mig inte helt utelämnad där. Vikten smyger sig på, vilket känns tungt eftersom jag inte riktigt kan göra så mycket åt det. jag blir stor helt enkelt. Mycket vätska som börjar samlas på sig nu. Väldigt förstoppad. En del jobbig halsbränna. 
 
Värst är väl fogarna. Släpar höger ben efter mig och det ilar ut mot låret på höger sida för att jag har så ont. Tensen hjälper inte där utan vilar jag så kan jag ändå "komma igång" igen efter ett tag men det är en oerhörd ansträngning att ta sig fram efter man varit still. jag blev sjukskriven i veckan så numer jobbar jag 50%. fyra timmar om dagen. Min förhoppning är att då orka göra mina övningar igen och orka med livet hemma....
 
 
Gravid med Skorpan | | Kommentera |

V.27/28

 
Skorpan
 
 
Ilon
 
 
Dante
 
 

Gravid med Dante:

Nu börjar jag bli lite less. Är inne i en svacka. Krypet sparkar hårt och mycket och jag har jätteont i revenet så jag kan knappt sova om nätterna. Vaknar runt tre snåret varje natt av massiv halsbränna. Man är aldrig riktigt utvilad.
På torsdag ska jag till barnmorskan igen. Hoppas jag slipper väga mig.

 

Gravid med Ilon:

Lustigt sammanträffandeatt jag hade en svacka för någon vecka sedan, nästan samtidigt som med Dante. Filuren bökar fortfarande på och är väldigt aktiv. Men jag märker av sov och vakentiderna mer och mer. Fogarna fram gör riktigt ont emellanåt och jag har börjat frysa fast när jag överansträngt mig. Efter det gör det fruktansvärt ont att flytta mig åt något håll överhuvudtaget. Halsbrännan är inte så himla farlig än, men kommer oftare om kvällarna nu. Lite att se fram emot då, besök hos barnmorskan nästa vecka. Spännande att se äver alla värden!

 

Gravid med Skorpan:

Bebis är aktiv! Börjar få en dygnsrytm. Håller sig till höger sida och ligger som en krok liksom, med fötterna nedåt. Tycker inte jag känner av så mycket kisshets än? Haft mycket sammandragningar, ofarliga dock. Vi var in och tittade. Det börjar göra riktigt ont i symfysfogen, så pass att jag knappt tar mig hem efter jobbet. Måste vila direkt när jag kommer hem. Kan inte riktigt göra mina övingar längre för att jag alltid har ont.

 
Gravid med Skorpan | | Kommentera |

Seriespel!

Åh vi hade fetaste eventet i Västerås förra helgen med finalen i seriespelet på hemmaplan! Västerås mot Umeå, och vinst! Så jäkla kul! Vi höll i hela slutspelet så det var två matcher till under lördagen med efterföljande efterfest. Epic! Jag orkade vara uppe till midnatt!
 
 
Roller derby | | Kommentera |
Upp