Sammandragningar deluxe

I lördags kväll började jag få sammandragningar, när magen blir hård och livmodern drar ihop sig. Inte förvärkar. Tänkte att det var för att jag bowlade i fredags på after worken så lade ingen stor vikt vid det. Men de höll i sig hela kvällen och hela söndagen! Jag fick även ont i ryggen, började må illa och fick huvudvärk. Ringde in till förlossningen och de hade precis gått på kvällspasset så hon tyckte jag skulle börja med en alvedon och vila. Att åka in hade säkert bara blivit att sitta och häcka efter en enda läkare som stressar runt. Och jag somande sen på kvällen som vanligt.
Bebis sparkade runt som en galning igår och kvällen var extrem! Vaknade några gånger på natten och kände av sammandragningarna men tyckte inte de blivit värre direkt.
 
Står nu i kö på att bli uppringd av min barnmorska och hoppas på att få komma ner och kolla blodtryck och uvi-sticka så man kan utröna de jobbiga sakerna. Alla symptom jag har är ju helt vanliga gravidsymptom egentligen men jag minns inte riktigt hur det var att vara gravid och jag känner mig gammal och nojjig.
 
 
Gravid med Skorpan | |
Upp