V.27/28

 
Skorpan
 
 
Ilon
 
 
Dante
 
 

Gravid med Dante:

Nu börjar jag bli lite less. Är inne i en svacka. Krypet sparkar hårt och mycket och jag har jätteont i revenet så jag kan knappt sova om nätterna. Vaknar runt tre snåret varje natt av massiv halsbränna. Man är aldrig riktigt utvilad.
På torsdag ska jag till barnmorskan igen. Hoppas jag slipper väga mig.

 

Gravid med Ilon:

Lustigt sammanträffandeatt jag hade en svacka för någon vecka sedan, nästan samtidigt som med Dante. Filuren bökar fortfarande på och är väldigt aktiv. Men jag märker av sov och vakentiderna mer och mer. Fogarna fram gör riktigt ont emellanåt och jag har börjat frysa fast när jag överansträngt mig. Efter det gör det fruktansvärt ont att flytta mig åt något håll överhuvudtaget. Halsbrännan är inte så himla farlig än, men kommer oftare om kvällarna nu. Lite att se fram emot då, besök hos barnmorskan nästa vecka. Spännande att se äver alla värden!

 

Gravid med Skorpan:

Bebis är aktiv! Börjar få en dygnsrytm. Håller sig till höger sida och ligger som en krok liksom, med fötterna nedåt. Tycker inte jag känner av så mycket kisshets än? Haft mycket sammandragningar, ofarliga dock. Vi var in och tittade. Det börjar göra riktigt ont i symfysfogen, så pass att jag knappt tar mig hem efter jobbet. Måste vila direkt när jag kommer hem. Kan inte riktigt göra mina övingar längre för att jag alltid har ont.

 
Gravid med Skorpan | |
Upp