Snart semester!?

Jaha, min "semester" är slut den 20/8 och efter den går jag på föräldraledighet. Lagom till att Jimmys semester och pappaveckor är slut tar vi ett break och drar utomlands! I know, helt galet.
Vi drar till exotiska Danmark! Woop woop!
 
Legoland here we coooome!
 
Är riktigt pepp faktiskt. Inbillar mig att det kommer bli precis som på film, där familjen har en riktigt trevlig roadtrip på vägen till målet, med rolig musik som alla sjunger med till. Barnen leker lekar med varandra i baksätet och vi vuxna hinner prata om livet och viktiga saker, typ politik och framtiden, när barnen slumrat till. Vi kanske stannar någonstans på en mysig diner och äter något gott. Kommer fram och checkar in i stugan och bara myyser och njuuter. Sen har vi två hela dagar på Legoland där barnen har the time of their lifes och liksom får minnen för livet om hur det varit den bästa familjeresan evvaaah.
 
 
 
Verkligheten Stina, vi lever i verkligheten. Du ska resa med en karl som avskyr att resa, ett stort barn som också avskyr att resa och som dessutom måste äta femton postafen för att inte spy ner bilen, ett mellanbarn som är otålig, alltid kissnödig och väldigt pratglad OCH EN NYFÖDD BEBIS SOM SKA ÄTA VAR TREDJE TIMME OCH DÄREMELLAN BAJSA OCH SPY OCH SKRIKA NONSTOP FÖR ATT HON AVSKYR ATT ÅKA BIL!
Alla kommer skrika och gråta och en vuxen kommer få sitta i baksätet med minsta barnets bilstol som skär in i låret och vi har ingen ipad och inga gameboys så de större barnen kommer få tokspel pga DET FINNS INGET ATT GÖRA OCH NÄR ÄR VI FRAMME?! Dessutom kommer playlisten endast bestå av "kizungu zungu", "i was made for loving you baby", "guld och gröna skogar" och "minecraft jams". Alla kommer vara hungriga olika tider, alla kommer behöva kissa och bajsa på olika tider och när vi väl kommer fram kommer alla vara så trötta att ingen orkar umgås på hela kvällen och natten.
 
Jag tänker inte ens börja föreställa mig hur det kommer bli inne på Legoland.
 
Oh well, den som överlever kan ju berätta sen om hur det faktiskt blev.
Föräldraskap, Syskon/Familj | |
Upp