Sockerfri

Så, nu efter semestern och tiden är kommen då alla ska tillbaka i rutiner och bra matvanor så hakar vi såklart på. Jag behöver sluta sockerchocka det stackars flickebarnet som ammar för fullt och Jimmy vill också sluta med onödiga kaloriintag. 
 
Så vad gör man?
 
Ni som slutat med socker förut vet ju hur det brukar te sig. Första dygnet brukar gå rätt okej, men dag två brukar bli asdrygt. I förrgår kånkade jag därför hem en melon på 6,7 kg för att ha "något litet att snacksa på" när kvällssuget sätter in. Och vad resulterade det i? Hetsätning deluxe och rännskita!! Jeez.
 
Att sen inte äta något gott till eftermiddagskaffet varje dag är ju som ett straff värre än när wi-fit vägrar fungera! Tråk!
 
Jag kollar på Hela england bakar som någon slags självdestruktiv handling men försöker bygga upp mental styrka inför kommande dagars prövningar. Obs att jag inte tänker banta eller trigga någon med detta inlägg, jag vill bara gå ner de 11kg som är kvar från graviditeten och kunna hoppa i rullskridskorna igen. Någonstans måste man ju börja och när kroppen arbetar mot en så får man ta till de knep man kan.
And so on | |
Upp