Äntligen!!

Sååå jäkla megafett att få rulla igen!!
 
Idag hade vi terminsavslutning för kommande juluppehåll. Jag har pratat med min sjukgymnast och verkligen peppat inför detta datum, då vi var överens om att jag var tillräckligt stabil för att testa att rulla lite lätt. Klockan 10:00 imorse var jag klädd och redo för träning! Synd att den inte började förrän 16:00.... Hur som helst, jag flinade sedan hela vägen från bilen in till hallen och snörade raskt på mig. Redo för det värsta tänkbara (jag har glömt hur man gör, jag ramlar, jag kommer ingenstans pga jag har 84:or på rullorna och det är ett segt plastgolv, jag får ont direkt, jag orkar inget osv osv) åkte  sedan ut på tracken, tog några skär.... kände efter.... tog några till... speedade på, ökade takten och ba WWWWÖÖÖÖÖHÖÖÖÖOOOOUUUUUUWWWW!!! Jag flög fram, med den lätt instängda idrottshallslukten vinande i håret, kände suset i öronen, värken i de otränade låren, kände mig som en superhjälte! Så. Jäkla. Mega.
 
Eftersom det var avslutning gjorde vi lite olika typer av lekar, jag tyckte liksom att det gick bra, så jag fortsatte vara med. Körde runt. Testade olika saker. Ingen direkt smärta. Känningar i ljumsken och knät (som varje dag liksom) så jag körde på. Mot slutet körde vi 27/5 (27 varv på 5 minuter) och jag tänkte då, hah. Jaja, jag åker runt lite, får se hur många varv jag orkar blabla. Blev lite driven pga vi åkte alla samtidigt så jag kämpade på. Maxade när det var en minut kvar, som jag alltid gör, och när vi var klara hade jag åkt 23 (?!) varv. Alltså även om jag räknade fel på ett eller två varv var det iallafall sjukt mycket bättre än vad jag kunnat tro, i min vildaste fantasi. Här har en inte åkt roller derby på ett år, och orkade mer än 20 varv på fem minuter. Fan, tänk om det inte alls är så lång väg tillbaka som jag hela tiden trott? 
 
Jag fattar ju såklart att det är en helt annan sak att spela blabla men ändååååå! Så jävla stolt. Jag tänker fan börja åka for reals i januari. Med seriespelet hösten-17 i sikte. Oh yes.
 
 
Roller derby | |
Upp