V.34

 
 
 
 
 
 
Med Dante:

Åhå, 46 dagar kvar!!! Fy fan vad sjukt att jag snart har en liten gosbit att pilla på här bredvid. Helt s j u k t.
Jag är trött JÄMT nu och sover mycket och ofta. Får inte i mig så mycket mat längre, antar att det blir lättare när magen sjunker.Jag är mer svullen än någonsin nu. På ett sätt har det vänt. Jag är glad och längtar tills det är dags. Jag bryr mig inte om hur jag ser ut lika mycket och jag är mer positiv. Känns skitbra! Älskar Krypet i magen. Hos barnmorskan hade hjärtljuden sjunkit till 130. Tog inga prover den här gången, det blir nästa gång det. Huvudet nedåt men fortfarande rörligt.


Med Ilon:

Japp. Fyrtiosex dagar kvar. Galet. Halsbrännan är de facto och det krävs tablett till sänggåendet. Har krämpor någonstans, jämt, och det är tärande. Önskar jag hade mer fritid att vila på. Fast det är skönt att det händer saker också, väntan blir så lång annars. Vi har fortfarande inte styrt upp något inför filurens ankomst. Blir bara mer och mer stressad. Såg en nyföding på nära håll igår och fick lite panik. Märks att det är trångt därinne, det rör sig inte lika aktivt. Ska till barnmorskan på fredag, då blir det värden, mått och vikt. Hjalp.
 
 
Med Skorpan:
 
Jag känner lite som när jag väntade Ilon... Hallååå, vi kanske borde börja förbreda?! Tvätta kläder, fixa säng, köpa pryttlar och blöjor, tvätta bilstolsklädsel.... Men jag jobbar ju och när jag är hemma behöver jag vila, så när ska man hinna allt? Nu börjar även nojjtiden, när man blir orolig så fort man inte känt bebisen röra sig på någon timme.  Tror att vattnet ska gå så fort bebis trycker på blåsan osv. Värdena såg bra ut: SF mått 31-32, mitt tryck var 120/70, järnet låg på 123 och vikten är på +16 än så länge. Huvudet låg nedåt!!! Yay!
Gravid med Skorpan | |
Upp