Tiden tickar på

 
Veckorna rasslar på. Skorpan sparkar på och vi förbereder oss på att Jimmy ska till Tyskland med jobbet i två veckor. Känner mig lite piggare igen. Var och kollade till mina värden och de var fortfarande jättebra. Jag, Lars och Alice tog med våra minsta syskon på mat och bowling i stan, det var roligt. På träningarna är jag mest sittandes öven om jag försöker ge feedback och hjälpa till så mycket jag kan. Ibland är jag för trött för att åka dit. 
 
Dagens | | Kommentera |

Ultraljud!

 
 
Alltså, ultraljud... det är väl himla magiskt ändå. Denna gång var jag otroligt nervös av någon anledning. Jag ville knappt gå in när det var dags. Men så dyker den där välkända formen upp på skärmen och läkaren eller sköterskan eller vad hon nu är säger direkt att hjärtat slår och då blir man ju genast lugnare. Alla buffar man känt var alltså lillskorpan som höll låda därinne. Jimmy var så himla cool och tillsammans tackade vi bestämt nej flera gånger när hon frågade om "det var något mer vi ville veta". Så nej, vi vet inget om kön! Skorpan var lite mindre än vi trott så jag blev flyttad fem dagar, nytt datum 19/7. Vi bad henne kolla extra noga på njurar och hjärta med tanke på Ilons tidigare problem men allt såg jättebra ut! Vi var väldigt lättade och glada när vi åkte därifrån!
 
 
 
 
Nytt fint scrimmlinne som väntar på mig till höstens säsong!
 
 
Jag fick en tens utskriven. Hallelujamoment. Det börjar bli svårt att balansera jobb och hem så att kroppen räcker hela dagen. Denna lilla wondermaskin lättar upp vardagen otroligt.
 
 
 
Gravid med Skorpan | | Kommentera |
Upp