Ilon 5 år!

 
Allan Ilon Larsson, numera 5 år.
 
Han är en riktig glädjespridare. Tycker fortfarande väldigt mycket om att vara lillebror och ser upp till sin storebror som varje dag lär honom nya saker. Ilon skojar, sjunger, berättar och dansar. Han har inga problem med att bjuda på sig själv.
 
Ilon lärde sig cykla förra sommaren till vår förvåning, han bara: släpp mig! Och så var det bra med det. 
 
Nytt för i år är att han lärt sig otroligtmånga bokstäver och bokstavsljud. Han kan tillochmed läsa enklare ord. Intressetför språk har ökat överlag och han snappar upp riktigt mycket engelska. Ilon är annars en äkta konstnär som ger sig hän till sina konstverk. Här hemma målar han med akryl och är mäkta nöjd över sina alster. Han påverkas av skolbarnet Dante och lär sig även plustal och räknar upp till 100 med lite hjälp.
 
Ilon tycker annars det är roligt att leka. Han besitter en enorm fantasi som han använder till allt. Han gillar högläsning, när man sjunger, att pärla, spela spel, bada, spela tv-spel, leka med kompisar och bygga och konstruera saker.
 
Ilon är vår dramaqueen och har ett humör som kan skifta tvärt. Så har det alltid varit och kommer säkert alltid vara. Just nu tränar vi mycket på att lösa konflikter och att försöka hålla fokus vid matbordet.
 
 
 
 
 
Ilon | |
Upp