Lovis två månader!

 
 
Lovis har fått en dygnsrytm. Hon vaknar 7:30 och äter, somnar igen lagom till att jag lämnar Ilon på föris vid 8:30-9:00. Sen går vi en sväng, Lovis vaknar vid lunch och äter. Vakentiden blir mer och mer, vi tränar på mage som börjar bli lite roligare nu. Efter ett tag blir hon trött igen och sover sporadiskt, men ofta mellan 14:00 och typ 15:00. Sen ska det ätas igen! Lovis helammas och det fungerar bra. Bara hon rapas ordentligt efteråt, annars spyr hon. Sen är det lite lekdags igen, då med syskonen som är hemma. Så rullar det på sådär, mat, lek, sömn. Hon vill sova för natten runt 20:30 och vaknar vid 2:00 och 5:00 för mat. Kvällsrutinerna är pyjamas, mat och somna i egen säng , gärna med musik och någon att hålla i handen.
Lovis är för det mesta glad, vill gärna bli underhållen av syskon och föräldrar. Älskar sång och musik! Babygymmet börjar bli intressant och där kan man titta på olika saker och kanske råka slå till något någongång! 
Av misstag har hon även rullat från mage till rygg några gånger.
Hennes prat är to die for och vi smälter varje dag, vårat lilla hjärta! På 2-månaders kontrollen mätte hon 57,9cm och vägde 5390g!
 
Lovis | |
Upp