Roller Derby och kroppen...

 
Så Lovis är snart 7 veckor och jag klarar fortfarande inte av att gå en "längre" promenad på typ 6000 steg. Gjorde nämligen det i förrgår och jag kunde inte röra mig på resten av kvällen. Två alvedon hjälpte mig i säng. Jag ska till sjukgymnasten på utvärdering i slutet på månaden och borde väl boka tid för återbesök hos barnmorskan också men ingen kommer nog ha något uppmuntrande att säga. 
Med Dante var jag rätt överviktig efter förlossning och dessutom behövde de nedre regionerna läka längre pga barnmorska använde sax osv. Så där var det naturligt att allt tog längre tid. Med Ilon minns jag inte riktigt pga vi var inlagda på sjukhus typ hela mars och en bit i april. Återhämtademig väl i sjukhussäng kan man säga. Nu när jag är pigg och verkligen vill "tillbaka" så är det som att kroppen vill snigla sig i form.
Jag köpte mamma-mage-appen och fastnade redan på steg 1 för att någon magmuskel blev överansträngd så jag trodde jag fått ett bråck. Läkaren sade att jag skulle ta det lugnt, jag har ju ändå fått tre barn och kroppen behöver vila blablabla. Jo men jag är också 29 år och borde inte känna mig som 92!
 
Min plan var att köra mammamage-appen, gå promenader varje dag och när bäckenet och bålen kändes stabilt, börja rulla igen. Nu ser det inte så jäkla ljust ut och jag är rädd att jag redan haft min toppform, liksom någonsin. Skam den som ger sig. Jag kanske borde önska mig ett halvårs Mammafitness av Olga när jag fyller 30. Hade dock förhoppningar om en altan. Eller en resa. Men kroppen är ju ändå rätt viktig att ha.
 
Hur som helst, jag längtar efter roller derby och därför undviker jag att åka på träningarna. Jag blir deppig. Skulle säkert kunna bidra med det ena och det andra men jag orkar liksom inte. Blööö.
 
Roller derby | |
Upp