Lovis fem månader!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan allt!
Jösses vad snabbt det går! Lovis kan nu sitta stadigt själv på golvet och har därför börjat sitta med vid både frukost, lunch och middagsbordet i stol. Där har hon även börjat intressera sig ordentligt för mat och vi inser att det är dags att sätta fart med att introducera lite annat än bröstmjölk. Amningen fungerar fortfarande väldigt bra och är smidig och bekväm. Men om en månad börjar jag jobba, och då blir amningen begränsad.
Lovis har även börjat häva sig upp i ryggträning och det kan man väl säga är steg ett i krypskolan. På mattan tar hon sig runt i cirklar, men hon verkar inte alls ha något intresse av att rulla runt än. Hon landar fortfarande på sidan och ligger sedan nöjt kvar där. 
Utöver de motoriska färdigheterna har hon även börjat experimentera med sin röst ordentligt och hittar många härliga ljud. Hon pratar ofta med oss alla.
Rutinerna känns lite från dag till dag just nu. Jag antar att det har att göra med maten och amningen nattetid. Vissa dagar/nätter äter hon oftare och då samlas inte lika mycket, vilket gör att allt hamnar i ofas. Sömnrutinerna under dagen är också olika men oftast blir det en kort, en lång och några korta pass.
På 5-månaders kontrollen vägde hon 7365 g och var 64,6 cm lång!
Lovis | |
Upp