Lovis sju månader!

 
Jag klarar allt, och lite till.
 
Lovis växer och lär sig nya skills hela tiden. Hon sitter, även i stol, ljudar härliga ljud och tar sig runt på olika sätt. Lagom till att jag började jobba, första-andra veckan i februari knäckte hon krypkoden och rätt snabbt blev det fart på henne. Ju längre hon tog sig runt i huset, desto mer fick vi börja barnsäkra. Hon lärde sig snabbt hur man drog sig upp på saker. 
 
Vi tragglade på med maten, hon älskade ju verkligen inte saker med konsistens. Vi började nöta gröt på morgonen. Jag ammade först, innan jobbet, sedan åt hon gröt, lite mellis, lite lunch på burk, ersättning efter det och så ammade jag när jag kom hem. Vi började även med välling på kvällen, majsvälling. Gav henne smakprov på det vi åt. Hon plcokade med pincettgrepp.
 
Sömnen stördes av två små tänder som kikade ut, men sedan blev det lugnare. Hon lärde sig hur man ställde sig upp i sängen, så den fick vi sänka. Och då passade vi även på att flytta hennes spjälsäng till bortre ändan av sovrummet. Hon nattas i vår säng, och lyfts sedan över till sin egen.
Vid 6m och 22dagar vägde hon 8700g och var 67,4cm lång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovis | |
Upp